Voor de opdrachtgever

Wij zorgen ervoor dat je automatisering gewoon werkt. In de dynamische wereld van de IT is het vinden van het juiste personeel geen gemakkelijke opgave. Zenda Support is dagelijks actief op zoek naar de juiste professionals op het gebied van IT-support. Door het inzetten van onze professionals zorg je ervoor dat jouw organisatie kan blijven doen waar zij goed in is.

Tijdelijk extra IT-support nodig?

Onze Zenda helden staan te popelen om aan de slag te gaan bij jouw organisatie. Kies je voor ons, dan kies je voor een professional die vakkundig is, die een uitdaging niet uit de weg gaat en die gemotiveerd is om het beste uit jouw organisatie te halen. Onze professionals kunnen voor een korte en lange periode direct bij jou aan de slag! Al onze professionals beschikken over een lease-auto. Zo zijn zij ook in staat om meerdere locaties te bezoeken.

We kennen onze IT professionals goed en weten zo precies wie op welke plek onze opdrachtgever het beste tot zijn recht komt. Je krijgt dus geheid dat wat jouw bedrijf nodig heeft! We zorgen voor de juiste match op basis van harde eisen en softskills van elke professional. Daarnaast begeleiden we onze professionals actief tijdens hun opdracht. Hierdoor kunnen zij zich verder ontwikkelen en jou als opdrachtgever steeds meer kwaliteit bieden!

Support en diensten

Tijdelijke support

Soms kom je gewoon handen tekort. Na een migratie naar een nieuwe omgeving of de uitrol van nieuwe (mobile) devices krijgt een IT support team vaak te maken met een explosieve groei van de callload. Hoe ga je dit oplossen en zorg je dat ook bij piekdrukte jouw eindgebruikers goed geholpen worden? Jouw antwoord hierop zijn wij! Onze professionals komen langs, pluggen in en gaan aan de slag!

Detachering

Tijdelijk extra IT-support nodig? Onze Zenda helden staan te popelen om aan de slag te gaan bij jouw organisatie. Kies je voor ons, dan kies je voor een professional die vakkundig is, die een uitdaging niet uit de weg gaat en die gemotiveerd is om het beste uit jouw organisatie te halen. Onze professionals/professionals kunnen voor een korte en lange periode direct bij jou aan de slag! Al onze professionals/helden beschikken over een lease-auto. Zo zijn zij ook in staat om meerdere locaties te bezoeken.

Migratieprojecten

Met de huidige situatie binnen de IT volgen projecten elkaar op. Als IT-afdeling wil je de nieuwste technologieën eigen maken. Denk hierbij aan nieuwe werkplekken of Mobile Devices. Je collega’s zijn vaak minder thuis in deze nieuwe technologieën, wat automatisch leidt tot meer vragen/incidenten. Onze professionals worden ervoor opgeleid om projecten en migraties in goede banen te leiden en extra call-load op te vangen. Zo zijn je collega’s snel thuis in het werken met nieuwe systemen. Onze helden doorlopen een uitgebreid ontwikkelpad en zijn daardoor voorbereid om op elk moment de gewenste oplossing te bieden!

Co-sourcing

Om jouw servicedesk zo efficiënt mogelijk te laten werken, dragen wij graag zorg voor de gehele bezetting. Onze IT-helden staan graag voor je klaar; dit garanderen wij middels een pool van stand-by servicedeskhelden die bij ziekte, verlof en (onverwachte) werkdruk direct ingezet kunnen worden. Met deze service staan we garant voor continuïteit en flexibiliteit en hoef jij je nooit meer zorgen te maken over de efficiëntie van de servicedesk.

Meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op met Daniëlle of Kaylie. Bel 035-5390957 of mail naar aanvragen@zendasupport.nl.

Dag in dag uit werken vanuit het motto “Large enough to serve, small enough to care”. We gaan relaties aan voor de lange termijn, zowel met onze medewerkers als met onze opdrachtgevers. We willen iedereen even goed van dienst zijn en zetten daarbij iedere relatie centraal. Onze medewerkers en opdrachtgevers kunnen altijd op ons rekenen, we zijn er trots op dat we ze van dienst mogen zijn!